LOVÉN Well-Care AB

Ängelholmsvägen 24, fack nr 4
SE – 286 36 Örkelljunga

Telefon: +46 702 13 91 81

E-post: info@anubiswellcare.se

Om Anubis Wellcare

Anubis Well-Care startades år 1996 av Agneta Tykesson som har haft djur hela sitt liv. Hon hade alltid tyckt att det var ovärdigt att begrava sina husdjur i bara jorden, i en sopsäck eller i bästa fall en kartong. Hon beslutade sig för att ta fram en produkt som är lämplig för husdjur, fin, funktionell men inte förmänskligande. Agnetas kistor var den första att säljas i Sverige och alla produkter tillverkas fortfarande lokalt. 

År maj 2019 tog vi, Björn och Ingrid Lovén, över verksamheten. Vi har alltid haft ett stort hjärta för djur och har haft hund och häst nästan hela livet. För oss är det viktigt att våra kunder känner att de får bra service och kvalitet.

Anubiskistan är gjort av tålig wellpapp som ska fungera till de angivna kilon som är angivna till varje kiststorlek. Vi tummar inte på kvalitet.

Kistan är tillverkad i vit wellpapp, med ett diskret tryck på locket. Eftersom den är fullständig nedbrytbar och brännbar kan den användas både vid begravning och kremering. Den finns i fem storlekar vilka passar allt från marsvin och katt till Irländsk Varghund. Den möjliggör en etiskt tilltalande behandling av husdjuret in i det sista.

Om namnet Anubis Well-Care: Anubis är en Egyptisk gud som vakar över de döda och skyddar deras gravar. Well, kistan är i wellpapp. Care kommer från take care, tag hand om.

Org nr 559203-9357

Företaget innehar F-skatt sedel.